Je browser is verouderd

We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.

Partners

Als u een autobedrijf start, dan is het handig om te kijken met welke partners u dat kunt doen.

Partners voor het autobedrijf

Als u een autobedrijf start, dan is het handig om te kijken met welke partners u dat kunt doen. Zo is het slim om als in- & verkoopbedrijf een partner te hebben met een werkplaats, en vice versa. Maar u kunt meer partners betrekken om u dienstverlening te versterken.

Partner in voertuiggegevens: DAT

Met een SilverDAT Vin kunt u via VWE in één oogopslag zien welke opties er allemaal op een voertuig zitten. Zo weet u exact welke zaken u kunt uitlichten in uw foto’s en teksten. Daarnaast heeft VWE als data-export in automotive meer van dit soort oplossingen waarvan u gratis of betaald gebruik kunt maken in Mijn VWE.

SilverDAT Calculate levert u betrouwbare schadecalculaties op. Hier meer over weten? Lees verder op de pagina Schade & Demontage.


In- & verkooppartner ATC

Via het VWE in- & verkoopplatform Automotive Trade Center kunt u eenvoudig bieden op mooie (ex-lease) voertuigen én u kunt voertuigen (internationaal) aanbieden. ATC ontzorgt u bij de transacties om ervoor te zorgen dat uw voorraad altijd de juiste voertuigen bevat. Lees meer over importeren en exporteren via ATC.


Advertentieteksten, foto’s & video’s via taGGle

Heeft u moeite met het maken van een video of een pakkende advertentietekst? Het mogelijk om deze eenvoudig met één druk op de knap te creëren via een partij als taGGle, en ook Finnik. Hiermee zorgt u ervoor dat beeld en tekst nauwkeurig op elkaar aansluiten. Hieronder een voorbeeld, de taGGle Tekst Generator.

Onderhoud, reparatie & service

Heeft u een werkplaats en verricht u onderhoud aan uiteenlopende auto’s en andere voertuigen, dan is een programma als HaynesPro een geschikte oplossing. Deze partner levert u inzicht in reparatiehandleidingen en meer. De unieke SmartFIXes kunt u aanzetten in Mijn VWE en biedt u meer voordelen dat de uitgeklede versie van HaynesPro in bepaalde GMS en DMS systemen.


Autocoach: keuren op afstand

Heeft u een geïnteresseerde klant vanuit de andere kant van het land? Dan is het mogelijk om Mijn Autocoach aan te bieden. De partij keurt voertuigen voor consumenten die te ver weg wonen of voor consumenten die het lastig vinden om een oordeel te kunnen geven over de status van een voertuig. Met Autocoach biedt u deze groep een alternatief. Check via de video hieronder hoe het werkt en op de pagina Autokeuren op afstand meer.


Financiële serviceproducten

Ook kunt u kiezen voor diensten als garanties, particuliere verzekeringen en financieringen voor de koper. Deze producten zorgen onder meer voor meer service en betrouwbaarheid én u kunt er zelfs een vergoeding voor ontvangen als u een product afsluit bij de verkoop van een voertuig. 


Bekijk alle financiële serviceproducten

Wat leveren partners op?

Samenwerken met de juiste partners zorgt ervoor dat u zelf sneller kunt werken, service biedt aan uw klanten en uw rendement wordt verhoogd. Door dit te doen via en in het platform van Mijn VWE wordt het ook een stuk makkelijker, aangezien u niet op allerlei programma’s en websites hoeft in te loggen en te gebruiken.

Ontdek meer over Autokeuring op afstand.

Aanmelden Mijn VWE

Komt u er niet uit? Wij geven gratis advies

We staan voor u klaar. Laat een bericht achter of bel ons!

Neem contact met ons op

Vul via onderstaande formulier uw gegevens en vraag in, wij reageren spoedig op uw bericht.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wat zijn de voordelen van Autobedrijfstarten?

Alles wat u nodig heeft

VWE heeft alles voor het autobedrijf onder één dak

Automotive portaal

Toegang tot Mijn VWE, hét automotive portaal voor autobedrijven

Persoonlijke service

Altijd persoonlijke hulp van het Mijn VWE serviceteam

Import & export expert

RDW provider en expert in import en export