Je browser is verouderd

We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.

Importeren

Via het veilingplatform Automotive Trade Center, kortweg ATC, kunt u voertuigen opkopen bij internationale aanbieders.

Inkopen via Automotive Trade Center 

Om een mooie voorraad aan te kunnen bieden, gaat u steeds vaker op zoek naar het aanbod in de markt. Binnen en mogelijk buiten Nederland. U kunt voertuigen kopen van particulieren, maar ook bij Nederlandse autobedrijven, leasemaatschappijen en / of internationale aanbieders. Dit kunt u doen via het veilingplatform Automotive Trade Center, kortweg ATC. 

Op ATC vindt u zowel de voorraad van Nederlandse autobedrijven als goed onderhouden ex-lease voertuigen uit Nederland, België en Duitsland. En dit aanbod wordt doorlopend aangevuld. Via Mijn VWE heeft u exclusief én gratis toegang.

Veilig inkopen 

Op ATC koopt u het voertuig altijd van VWE. Wij regelen dus de afhandeling met de verkopende partij. Uw aankopen worden kosteloos bij u bezorgd, inclusief alle benodigde documenten. Zo heeft u geen verrassingen achteraf. 

Scherpe transactiekosten

Wij vragen alleen transactiekosten, dus geen veilingkosten. Koopt u een buitenlands voertuig, dan kunnen wij ook het volledige importproces uit handen nemen tegen een scherp tarief. Het gekochte voertuig wordt dan bij u afgeleverd inclusief Nederlands kenteken en luxe kentekenplaten. Deze service is speciaal voor Mijn VWE-klanten!

Snelle en eenvoudige transacties

In onze business geldt: tijd is geld! Daarom bieden wij een snelle, eenvoudige en taxfree transactie. Binnen enkele dagen staat het voertuig klaar op de door u gewenste locatie!

Start nu met transparant in- & verkopen via ATC van VWE 

Wij vinden het belangrijk dat u op een goede en eerlijke manier voertuigen bij ons koopt, zonder verrassingen achteraf. Daarom vragen wij de aanbieder van de voertuigen deze zo compleet mogelijk te omschrijven; met alle extra’s opties en een compleet beeld van eventuele schade(s). Bekijk hier de website van Automotive Trade Center voor meer informatie.


Heeft u interesse in ATC en wilt u meer weten? Neem dan contact op met de VWE-medewerkers die ATC beheren. Zij kunnen u meer vertellen.

Aanmelden Mijn VWE

Komt u er niet uit? Wij geven gratis advies

We staan voor u klaar. Laat een bericht achter of bel ons!

Neem contact met ons op

Vul via onderstaande formulier uw gegevens en vraag in, wij reageren spoedig op uw bericht.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wat zijn de voordelen van Autobedrijfstarten?

Alles wat u nodig heeft

VWE heeft alles voor het autobedrijf onder één dak

Automotive portaal

Toegang tot Mijn VWE, hét automotive portaal voor autobedrijven

Persoonlijke service

Altijd persoonlijke hulp van het Mijn VWE serviceteam

Import & export expert

RDW provider en expert in import en export