Je browser is verouderd

We zien dat je een oude versie van Internet Explorer gebruikt. We raden aan je browser te updaten.

Specifieke portalen

Op welke portalen moet u starten met adverteren? Er zijn heel veel portalen die heel veel autobezoekers trekken.

Welke advertentieportalen?

Op welke portalen moet u starten met adverteren? Marktplaats is uiteraard een bekende, en ook Autoscout24 en AutoTrack trekken heel veel autozoekers. Maar er zijn meer mogelijkheden. Op deze pagina een eerste indruk op de uiteenlopende advertentieportalen.

Losse advertenties of met abonnement

De grote betaalde portalen bieden zowel advertenties aan op basis van losse afname en een abonnement. Het aantal voertuigen dat u adverteert per maand bepaalt voor welke u kiest. Hieronder links naar meer info over de kosten van vijf grote betaalde portals:

Gratis portals: Autowereld

AutoWereld biedt zowel autobedrijven als particulieren de mogelijkheid om gratis en gemakkelijk occasions te verkopen. AutoWereld werkt snel en is overzichtelijk, zodat u eenvoudig de juiste auto vindt in het uitgebreide aanbod. Raadpleeg Autowereld.nl voor meer informatie.

Import & export én ex-lease via ATC

Als u via Mijn VWE adverteert staan uw geadverteerde voertuigen gratis op Automotive Trader Center van VWE. Krijgt u en bod van een (inter)nationale handelaar en bent u akkoord? Dan regelt VWE de rest. Heel gemakkelijk dus. Via ATC kunt u ook ex-lease voertuigen inkopen. Er zijn wekelijkse nieuwe veilingen van voorraden van Nederlandse aanbieders. 

Lease aanbod

Steeds vaker worden occasions aangeboden via een private lease constructie. Denk aan een portal als Financial Lease For You of Financial Lease. Door ook op die portalen te adverteren gaat u mee in de private lease-wens van steeds meer klanten en vergoot u uw verkoopkansen.

Bedrijfsauto’s & trucks

Er zijn meerdere advertentieportalen die zich specifiek richten op trucks en bedrijfsauto’s. Altijd handig om eerder in contact te komen met iemand die op zoek is naar een dergelijk voertuig. Denk aan Bedrijfswagen.nl en Handelsprijzen.nl. Speciaal voor trucks zijn er portals als Trucks.nl en Trucktrader.nl. 

Via de advertentiemanager van VWE kunt u adverteren op uiteenlopende portalen. Veel meer dan hierboven staan beschreven. Neem contact op voor meer informatie.


Aanmelden Mijn VWE

Komt u er niet uit? Wij geven gratis advies

We staan voor u klaar. Laat een bericht achter of bel ons!

Neem contact met ons op

Vul via onderstaande formulier uw gegevens en vraag in, wij reageren spoedig op uw bericht.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wat zijn de voordelen van Autobedrijfstarten?

Alles wat u nodig heeft

VWE heeft alles voor het autobedrijf onder één dak

Automotive portaal

Toegang tot Mijn VWE, hét automotive portaal voor autobedrijven

Persoonlijke service

Altijd persoonlijke hulp van het Mijn VWE serviceteam

Import & export expert

RDW provider en expert in import en export